×

Industrieweg, Voorschoten
16 Bedrijfsunits

Voorschoten

Aan de rand van het bedrijventerrein “Dobbewijk” en toch ook landelijk gelegen, heeft Jobo
De Bouwers een project gerealiseerd met 16 nieuwe bedrijfsunits aan de Industrieweg 3 en 5 te Voorschoten.

Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar. Op ca. 200m bevindt zich de doorgaande weg N448 (Voorschoten-Wassenaar), die bij Wassenaar aansluiting geeft op de A44 (Amsterdam-Den Haag). Op korte rijafstand wordt thans gewerkt aan de Rijnlandroute, die voor een snelle verbinding gaat zorgen tussen de A44 en de A4 (Amsterdam-Rotterdam). Het NS-station en diverse busverbindingen ligt op ca. 5 minuten fietsafstand.

De bedrijfsunits zijn hoogwaardig uitgevoerd met een opvallende signatuur. Het bedrijfsverzamelgebouw is voorzien van een speelse belijning aan de gevel en van aluminium kozijnen, die zorgen voor een dynamische uitstraling van de bedrijfsunits. De bedrijfsunits variëren vanaf ca. 106 m² tot ca. 176 m².

De bedrijfsunits werden solide opgebouwd met duurzame materialen, betonnen vloeren en kalkzandstenen binnenwanden. Er waren diverse opties voor wat betreft de indeling en er kunnen eventueel meerdere bedrijfsunits aan elkaar worden gekoppeld. Ook zijn er vele kopers keuze opties, zoals het laten maken van pantry’s, toiletten, extra daglicht toetredingen, indelingen etc.

Parkeergelegenheid voor de deur en in de directe omgeving. Deze bedrijfsunits zijn zéér geschikt als belegging, maar ook voor een startende ondernemer, of juist een ondernemer die toe is aan een nieuwe stap c.q. vestiging.

Het project is door Immo Rijnstede B.V. succesvol verkocht en eind 2022 zijn de bedrijfsunits succesvol opgeleverd!

Joenit.nl is eigendom van Jobo de Bouwers. Onder de naam Joenit.nl biedt het ontwikkelend bouwbedrijf uit Leiden bedrijfsunits aan voor particulier of zakelijk gebruik. Naast de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits, is het bedrijf ook gespecialiseerd in andere disciplines, waaronder woningbouw, utiliteitsbouw, vastgoedontwikkeling, renovatie en restauratie. Daarbij wordt gebouwd en ontwikkeld met het oog op klantgerichtheid, gebruikersgemak, innovatie en duurzaamheid.

© Copyright 2024 Joenit | Bedrijfsunits – joenit.nl