×

Voor wie

Joenits als opslag

Bent u als particulier op zoek bent naar een praktische en betaalbare oplossing om uw boot, oldtimer of andere waardevolle eigendommen te stallen? Of u heeft thuis niet de ruimte om al uw spullen op te slaan? Dan is een Joenit een uitstekende aankoop.

Aangezien de prijzen van vastgoed op dit moment flink stijgen, is het kopen van een Joenit tevens een zeer slimme belegging. De Joenits zijn van hoogstaande kwaliteit, voorzien van elektra en verlichting en tweelaags gebouwd, met beneden een bedrijfshal en boven een flexibel indeelbare ruimte.

Joenits als beleggingoptie

Als u op zoek bent naar een rendabele investering in vastgoed, dan is beleggen in bedrijfsunits een interessante optie. Flexibele bedrijfsunits zijn tegenwoordig zeer in trek bij particulieren en ondernemers en daarmee speelt deze vorm van investeren in vastgoed perfect in op het groeiende aantal ZZP’ers en MKB’ers dat graag een betaalbare bedrijfsruimte wil huren.

De Joenits zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor onderhoudskosten laag zijn. Dankzij de lage rente beloven de Joenits over tijd tevens een stabiele belegging te zijn, met een gunstig risicoprofiel.

Joenits als bedrijfsruimte

Bent u als (startend) ondernemer op zoek bent naar een betaalbare, ruime en duurzame bedrijfsruimte? De Joenits lenen zich uitstekend als bedrijfsruimte om uw business in te runnen.

De Joenits zijn altijd gunstig gelegen, eenvoudig koppelbaar en flexibel in te delen zoals u dat wenst. In vrijwel alle gevallen heeft een Joenit twee bouwlagen, waardoor ze uitstekend fungeren als werkplaats en opslag in één. Aangezien de prijzen van vastgoed op dit moment flink stijgen is investeren in een Joenit tevens een zeer slimme belegging.

Joenits voor grondeigenaren

Om nieuwe bedrijfsverzamelgebouwen te kunnen realiseren verwerft Joenit.nl graag grondposities. Dit kunnen agrarische gronden, bouwgronden, bedrijfslocaties of ontwikkellocaties zijn. Ons voornaamste doel daarbij is om een kwaliteitsimpuls aan de directe omgeving te geven en een meerwaarde te creëren voor u en alle andere betrokken partijen, zonder dat dit ten koste gaat van het leefcomfort.

Bent u op zoek naar een betrokken en betrouwbare projectontwikkelaar om uw grond aan te kopen tegen een marktconforme prijs? Dan bent u bij Joenit.nl op de juiste plek. Daarbij krijgt u als grondeigenaar de mogelijkheid om uw grondwaardes als eerste te beleggen in de Joenits.

Joenit als bedrijfsruimte
joenit als opslag

Joenit.nl is eigendom van Jobo de Bouwers. Onder de naam Joenit.nl biedt het ontwikkelend bouwbedrijf uit Leiden bedrijfsunits aan voor particulier of zakelijk gebruik. Naast de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits, is het bedrijf ook gespecialiseerd in andere disciplines, waaronder woningbouw, utiliteitsbouw, vastgoedontwikkeling, renovatie en restauratie. Daarbij wordt gebouwd en ontwikkeld met het oog op klantgerichtheid, gebruikersgemak, innovatie en duurzaamheid.

© Copyright 2024 Joenit | Bedrijfsunits – joenit.nl