×

Start bouw Roelofarendsveen

π–πžπžπ« 𝐞𝐞𝐧 𝐦𝐨𝐨𝐒 𝐞𝐧 𝐟𝐞𝐞𝐬𝐭𝐞π₯𝐒𝐣𝐀 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐒𝐧 π‘π¨πžπ₯𝐨𝐟𝐚𝐫𝐞𝐧𝐝𝐬𝐯𝐞𝐞𝐧!

Aan de Cilinderweg is afgelopen dinsdag 5 december 2023 de eerste paal geslagen en daarmee is dit mooie project in Roelofarendsveen (Gemeente Kaag en Braassem) officieel van start gegaan. Op de uitstekend bereikbare realiseren wij 24 bedrijfsunits, variΓ«rend van ca. 120 m2 tot ca. 235 m2 BVO. Acht hiervan worden voorzien van een derde etage met dakterras, deze extra etage biedt gelegenheid voor bijvoorbeeld een kantine of vergaderruimte.

De verkoop loopt voorspoedig, er zijn nog enkele units beschikbaar. Voor de verkoopdocumentatie kunt u contact opnemen met Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij.

Joenit.nl is eigendom van Jobo de Bouwers. Onder de naam Joenit.nl biedt het ontwikkelend bouwbedrijf uit Leiden bedrijfsunits aan voor particulier of zakelijk gebruik. Naast de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits, is het bedrijf ook gespecialiseerd in andere disciplines, waaronder woningbouw, utiliteitsbouw, vastgoedontwikkeling, renovatie en restauratie. Daarbij wordt gebouwd en ontwikkeld met het oog op klantgerichtheid, gebruikersgemak, innovatie en duurzaamheid.

© Copyright 2024 Joenit | Bedrijfsunits – joenit.nl