×

Over Joenit.nl

Jobo de Bouwers is met de bouw van bedrijfsverzamelgebouwen in de regio Groot-Leiden, specialist in het aanbieden van bedrijfsunits. Wij bouwen al tientallen jaren bedrijfsverzamelgebouwen, maar door groeiende interesse vanuit de regionale markt is de bouw ervan de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt.

SAMEN BOUWEN AAN EEN RESULTAAT DAT STAAT

De bedrijfsverzamelgebouwen en haar ‘Joenits’ zijn van zeer hoogstaande kwaliteit, duurzaam gebouwd en altijd gunstig gelegen. Kenmerkend voor de Joenits zijn de verticale houten accenten in de vorm van balken, die aan de bovenkant een dikke grijze stip hebben. De balken staan tegen de scheidingswanden van de verschillende bedrijfsunits. De Joenits zijn koppelbaar en vaak ook tweelaags: beneden de bedrijfshal, boven een vrij indeelbare ruimte.

Dit in combinatie met de  betaalbare prijs, uitstekende bereikbaarheid en de ruimte die het gebouw biedt, maakt onze Joenits een zeer interessante optie voor ondernemers, particulieren en beleggers.

VOORDELEN

Bewezen concept

Unieke identiteit

Duurzaam

Toekomstbestendig

Betaalbaar

Flexibel

Korte bouwtijd

Voor iedere doelgroep

Vanaf 120 m2 oppervlakte

Hoogwaardige robuste materialen

bewezen concept
Toekomstbestendig

unieke identiteit
duurzaam

Joenit.nl is eigendom van Jobo de Bouwers. Onder de naam Joenit.nl biedt het ontwikkelend bouwbedrijf uit Leiden bedrijfsunits aan voor particulier of zakelijk gebruik. Naast de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits, is het bedrijf ook gespecialiseerd in andere disciplines, waaronder woningbouw, utiliteitsbouw, vastgoedontwikkeling, renovatie en restauratie. Daarbij wordt gebouwd en ontwikkeld met het oog op klantgerichtheid, gebruikersgemak, innovatie en duurzaamheid.

© Copyright 2024 Joenit | Bedrijfsunits – joenit.nl