×

Laatste units!

Een zeer aantrekkelijke beleggingsoptie: ervaar de veelzijdigheid van onze bedrijfsruimtes

Onze bedrijfsruimtes aan de Cilinderweg in Roelofarendsveen (Gemeente Kaag en Braassem) bieden de flexibiliteit om ze te gebruiken als opslagruimte, werkplek of een aantrekkelijke beleggingsoptie.

Deze ruime en duurzame ruimtes (Energielabel A), gunstig gelegen langs de A4 en vrij op naam, zijn perfect voor ondernemers die zowel hun bedrijf willen uitbreiden als hun investeringsportefeuille willen versterken. De ideale ruimte wacht op u.

Let op: er zijn nog maar 4 units beschikbaar!

Neem vandaag nog contact met Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, of bekijk onze website voor alle details.
Mail: joost@barnhoornbedrijfsmakelaardij.nl
Telefoon: 071 – 305 0200

Specificaties bedrijfsunits:
– Prijs: € 330.000,- vrij op naam, excl. BTW
– Bruto vloeroppervlakte: 167 m2
– Drie bouwlagen
– Inclusief dakterras
– Inclusief twee parkeerplaatsen (mogelijkheid voor aankoop extra
parkeerplaatsen)
– Vrij van 10,4% overdrachtsbelasting

Dit project is onderdeel van het succesvolle Joenit.nl concept van Jobo de Bouwers.

Joenit.nl is eigendom van Jobo de Bouwers. Onder de naam Joenit.nl biedt het ontwikkelend bouwbedrijf uit Leiden bedrijfsunits aan voor particulier of zakelijk gebruik. Naast de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits, is het bedrijf ook gespecialiseerd in andere disciplines, waaronder woningbouw, utiliteitsbouw, vastgoedontwikkeling, renovatie en restauratie. Daarbij wordt gebouwd en ontwikkeld met het oog op klantgerichtheid, gebruikersgemak, innovatie en duurzaamheid.

© Copyright 2024 Joenit | Bedrijfsunits – joenit.nl