×

Op dinsdag 5 oktober is de 1e paal geslagen voor het project 16 Bedrijfsunits Industrie te Voorschoten.

Aan de rand van het bedrijventerrein “Dobbewijk” en toch ook landelijk gelegen, gaat Jobo De Bouwers 16 nieuwe Bedrijfsunits aan de Industrieweg 3 en 5 te Voorschoten realiseren.

Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar. Op ca. 200m bevindt zich de doorgaande weg N448 (Voorschoten-Wassenaar), die bij Wassenaar aansluiting geeft op de A44 (Amsterdam-Den Haag). Op korte rijafstand wordt thans gewerkt aan de Rijnlandroute, die voor een snelle verbinding gaat zorgen tussen de A44 en de A4 (Amsterdam-Rotterdam). Het NS-station en diverse busverbindingen ligt op ca. 5 minuten fietsafstand.

Op naar een voorspoedige bouw!

Joenit.nl is eigendom van Jobo de Bouwers. Onder de naam Joenit.nl biedt het ontwikkelend bouwbedrijf uit Leiden bedrijfsunits aan voor particulier of zakelijk gebruik. Naast de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits, is het bedrijf ook gespecialiseerd in andere disciplines, waaronder woningbouw, utiliteitsbouw, vastgoedontwikkeling, renovatie en restauratie. Daarbij wordt gebouwd en ontwikkeld met het oog op klantgerichtheid, gebruikersgemak, innovatie en duurzaamheid.

© Copyright 2024 Joenit | Bedrijfsunits – joenit.nl