×

Jobo de Bouwers biedt met Joenit.nl een slimme belegging

Bedrijfsverzamelgebouwen van hoge kwaliteit, ontwikkeld door Jobo de Bouwers: de Joenits. Inmiddels een specialiteit van de ontwikkelende bouwer uit Leiden die in populariteit snel terrein wint. Dat heeft natuurlijk te maken met de economische gunstige omstandigheden (historisch lage rente), met de waardevastheid van vastgoed en vooral met de kennis en kunde van Jobo de Bouwers.

En het gaat snel met de succesformule van het bouw- en ontwikkelbedrijf. In Alphen is een tweede project in aanbouw (12 units) en in Voorschoten wordt in het najaar gestart met een project. Ook in Sassenheim wordt binnenkort gestart met de bouw van 21 bedrijfsunits, bestaande uit twee bouwlagen, in grootte variërend van 124 m2 tot 260 m2 BVO.

DE POPULARITEIT VAN BEDRIJFSUNITS IS ONGEKEND GROOT’

Eigenaar Bas van Dijk: ‘Deze units zijn ook ideaal voor particulieren, die kunnen er gebruik van maken bijvoorbeeld als stalling voor privédoeleinden, zoals opslag voor je boot, motor, een oldtimer of andere waardevolle spullen. Dat de Joenits deels aan het water liggen maakt dit project bijzonder.’

De bedrijfsverzamelgebouwen en haar Joenits zijn duurzaam gebouwd en altijd gunstig gelegen. Kenmerkend zijn de verticale houten accenten in de vorm van balken, die aan de bovenkant een dikke grijze stip hebben. De balken staan tegen de scheidingswanden van de verschillende bedrijfsunits.

Lees verder in LEVEN Magazine: LEVEN MAGAZINE
Pagina 112 en 113

Joenit.nl is eigendom van Jobo de Bouwers. Onder de naam Joenit.nl biedt het ontwikkelend bouwbedrijf uit Leiden bedrijfsunits aan voor particulier of zakelijk gebruik. Naast de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits, is het bedrijf ook gespecialiseerd in andere disciplines, waaronder woningbouw, utiliteitsbouw, vastgoedontwikkeling, renovatie en restauratie. Daarbij wordt gebouwd en ontwikkeld met het oog op klantgerichtheid, gebruikersgemak, innovatie en duurzaamheid.

© Copyright 2024 Joenit | Bedrijfsunits – joenit.nl