×


Het bouwen van bedrijfsverzamelgebouwen is een specialiteit van Jobo De Bouwers. Sinds kort gebeurt dit onder een nieuwe naam: JOENIT.NL. Aan de Flevoweg in Leiden en aan de J. Keplerweg in Alphen aan den Rijn staan al JOENIT-panden. Aan de Handelsweg in Alphen is eenzelfde pand in aanbouw. En een speciaal project met 21 units start eind dit jaar in Sassenheim aan de Rijksstraatweg.

“We bouwen al tientallen jaren bedrijfsverzamelgebouwen,” zegt Bas van Dijk, eigenaar van Jobo De Bouwers. Het eerste project onder de naam JOENIT.NL was aan de J. Keplerweg in Alphen aan den Rijn (36 units), gevolgd door de Flevoweg in Leiden (13 bedrijfsunits). Aan de Handelsweg in Alphen is eenzelfde pand in aanbouw (12 units) en binnenkort wordt gestart in Voorschoten en in Zoeterwoude. Een speciaal project (met 21 units) start eind dit jaar in Sassenheim aan de Rijksstraatweg.

“Om deze specialiteit van ons meer te benadrukken, hebben we de naam JOENIT.NL bedacht. Onder deze naam zetten we de bedrijfsverzamelgebouwen nu in de markt,” legt Bas van Dijk uit. Kenmerkend bij de JOENIT-bedrijfsverzamelgebouwen zijn verticale houten accenten in de vorm van balken, die aan de bovenkant een dikke grijze stip hebben. De balken staan tegen de scheidingswanden van de verschillende businessunits. Dit bouwconcept is voor het eerst toegepast bij het bedrijfsverzamelgebouw van Jobo De Bouwers aan de Flevoweg in Leiden.

Lees meer op: https://www.rijnstreekbusiness.nl/2021/07/nieuw-concept-bedrijfsverzamelgebouwen-joenit-nl/

Joenit.nl is eigendom van Jobo de Bouwers. Onder de naam Joenit.nl biedt het ontwikkelend bouwbedrijf uit Leiden bedrijfsunits aan voor particulier of zakelijk gebruik. Naast de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits, is het bedrijf ook gespecialiseerd in andere disciplines, waaronder woningbouw, utiliteitsbouw, vastgoedontwikkeling, renovatie en restauratie. Daarbij wordt gebouwd en ontwikkeld met het oog op klantgerichtheid, gebruikersgemak, innovatie en duurzaamheid.

© Copyright 2024 Joenit | Bedrijfsunits – joenit.nl