×

Houd onze website en sociale kanalen in de gaten!

De koopovereenkomst is getekend en de voorbereiding van ons nieuwe Joenit.nl project met maar liefst 32 Bedrijfsunits is in volle gang! Binnenkort zullen wij meer informatie over het project delen via onze kanalen!

Joenit.nl – DE BESTE OPTIE VOOR BEDRIJFSVASTGOED
De populariteit van bedrijfsunits stijgt. Dit heeft er onder meer te maken met de historisch lage rente. Beleggers zien weinig rendement op hun gespaarde geld en zijn daarom op zoek naar slimme alternatieve beleggingen.

Ook voor (startende) ondernemers is het een praktische oplossing. Voor hen is een Joenit een betaalbare, ruime, flexibele en goed bereikbare bedrijfsruimte om hun business in te runnen. Naast bedrijfsmatige doeleinden zien ook particulieren bestemming in de Joenits. Zij gebruiken de bedrijfsunits als praktische oplossing om hun boot, oldtimer of andere waardevolle spullen te stallen.

Heeft u belangstelling in één of meerdere van onze Joenits of wilt u graag eerst meer informatie inwinnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voor vragen en opmerkingen zijn wij te bereiken via info@joenit.nl of via 071 – 522 72 25.

De koopovereenkomst is getekend en de voorbereiding is in volle gang!

Joenit.nl is eigendom van Jobo de Bouwers. Onder de naam Joenit.nl biedt het ontwikkelend bouwbedrijf uit Leiden bedrijfsunits aan voor particulier of zakelijk gebruik. Naast de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits, is het bedrijf ook gespecialiseerd in andere disciplines, waaronder woningbouw, utiliteitsbouw, vastgoedontwikkeling, renovatie en restauratie. Daarbij wordt gebouwd en ontwikkeld met het oog op klantgerichtheid, gebruikersgemak, innovatie en duurzaamheid.

© Copyright 2024 Joenit | Bedrijfsunits – joenit.nl