×

Ontwikkellocatie aangekocht!

Ontwikkellocatie Aangekocht – Nieuwe Kansen aan de Boskade in Hoogmade!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Kepler Investments VOF, de ontwikkelvennootschap van Bas van Dijk (directeur van Jobo de Bouwers), een prachtige perceel grond heeft aangekocht aan de Boskade in Hoogmade! Deze toplocatie, direct langs de A4 en vlakbij de op- en afrit, biedt enorme mogelijkheden voor de ontwikkeling van hoogwaardige bedrijfsruimtes.

In de komende maanden worden de plannen voor dit project verder uitgewerkt. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Houd onze socials en website in de gaten voor updates!

Joenit.nl is eigendom van Jobo de Bouwers. Onder de naam Joenit.nl biedt het ontwikkelend bouwbedrijf uit Leiden bedrijfsunits aan voor particulier of zakelijk gebruik. Naast de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits, is het bedrijf ook gespecialiseerd in andere disciplines, waaronder woningbouw, utiliteitsbouw, vastgoedontwikkeling, renovatie en restauratie. Daarbij wordt gebouwd en ontwikkeld met het oog op klantgerichtheid, gebruikersgemak, innovatie en duurzaamheid.

© Copyright 2024 Joenit | Bedrijfsunits – joenit.nl