×

Vlak voor de kerstvakantie is de 1e paal geslagen voor het project 12 Bedrijfsunits Handelsweg te Alphen aan den Rijn.

Aan de rand van het bedrijventerrein ‘Rijnhaven’, nabij de rijksweg N11 in Alphen aan den Rijn worden 12 nieuwe Business Units gerealiseerd door Jobo De Bouwers. Deze hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling aan de Handelsweg 16 heeft een opvallende signatuur. De bedrijfsverzamelgebouwen zijn voorzien van aluminium kozijnen en de geraffineerde belijning aan de gevel zorgt voor de dynamiek van de bedrijfspanden.

Er is royale parkeergelegenheid voor de deur en in de veelal groene omgeving. Deze Business Units, die in gebruik tot en met bedrijfsactiviteit 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten vallen, zijn uitermate geschikt voor beleggers in onroerend goed, ondernemers die de locatie willen gebruiken als opslagruimte of particulieren die meer opslagruimte wensen voor bijvoorbeeld een caravan of boot.

Alle Units zijn inmiddels verkocht door Basis Bedijfshuisvesting Alphen!

Op naar een voorspoedige bouw, de oplevering staat gepland in het 4e kwartaal van 2022.

Joenit.nl is eigendom van Jobo de Bouwers. Onder de naam Joenit.nl biedt het ontwikkelend bouwbedrijf uit Leiden bedrijfsunits aan voor particulier of zakelijk gebruik. Naast de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits, is het bedrijf ook gespecialiseerd in andere disciplines, waaronder woningbouw, utiliteitsbouw, vastgoedontwikkeling, renovatie en restauratie. Daarbij wordt gebouwd en ontwikkeld met het oog op klantgerichtheid, gebruikersgemak, innovatie en duurzaamheid.

© Copyright 2023 Joenit | Bedrijfsunits – joenit.nl