×

Van Zundert Sloopwerken start met de sloop van de bestaande opstallen

In de week van maandag 28 november 2022 is Van Zundert Sloopwerk begonnen met de sloopwerkzaamheden aan de Industrieweg 12 te Zoeterwoude. Het verouderde bedrijfsverzamelgebouw maakt hier plaats voor 25 unieke bedrijfsunits.

Nadat de het asbest is gesaneerd in uit het pand is er begonnen met de ontmanteling van het pand. De verwachting is dat aan het eind van de 1e kwartaal van 2023 de sloopwerkzaamheden afgerond zijn zodat er gestart kan worden met de bouw van de 25 bedrijfsunits.

Van Zundert Sloopwerken
Ons familiebedrijf wordt met passie aangestuurd door Marc van Zundert, de derde generatie Van Zundert. We hebben alle professionals in huis om een totaalpakket te bieden van sloopwerk, asbest- en bodemsanering en grondwerk. Met ruim 20 medewerkers zijn we betrokken, slagvaardig en deskundig.

Geen project is ons te groot of te klein. Van Zundert ontmantelt met gemak een volledige woonwijk, maar ook voor één enkele woning kunt u bij ons terecht. We houden de lijnen graag kort, daarom kunt u gewoon zonder tussenkomst van accountmanagers bellen met onze directeur. Ook dát is het voordeel van zaken doen met een familiebedrijf.

Foto’s: Keylight Media (www.keylightmedia.nl)

Joenit.nl is eigendom van Jobo de Bouwers. Onder de naam Joenit.nl biedt het ontwikkelend bouwbedrijf uit Leiden bedrijfsunits aan voor particulier of zakelijk gebruik. Naast de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits, is het bedrijf ook gespecialiseerd in andere disciplines, waaronder woningbouw, utiliteitsbouw, vastgoedontwikkeling, renovatie en restauratie. Daarbij wordt gebouwd en ontwikkeld met het oog op klantgerichtheid, gebruikersgemak, innovatie en duurzaamheid.

© Copyright 2024 Joenit | Bedrijfsunits – joenit.nl