×

25 NIEUW TE REALISEREN BEDRIJFSUNITS

Er is een grote vraag naar bedrijfsunits. Jobo de Bouwers, als ontwikkelende bouwer actief in de regio Groot-Leiden, houdt zich al geruime tijd bezig met onder andere de ontwikkeling en realisatie van duurzame bedrijfsunits. Op maandag 28 november 2022 zijn wij gestart met de verkoop van 25 hoogwaardige bedrijfsunits aan de Industrieweg 12 te Zoeterwoude.

“Van origine zijn wij een allround bouwbedrijf. Als middelgrote bouwer zijn we actief in zowel de woningbouw als in het bedrijfsmatig vastgoed en realiseren wij diverse projecten van een dakopbouw tot complete nieuwbouw”, vertelt Jeroen de Bree, projectontwikkelaar van Jobo de Bouwers. “Jobo de Bouwers is een hecht familiebedrijf dat al sinds 1975 bestaat. Gaandeweg zijn we ons ook gaan bezighouden met vastgoedontwikkeling. Het project aan de Industrieweg 12 te Zoeterwoude is daar een mooi voorbeeld van.”

Op zoek naar opslag, werkplek of investering?

Joenit.nl
“Jobo de Bouwers is een vertrouwde naam in de regio Groot-Leiden. We staan voor kwaliteit en prijzen ons in deze krappe arbeidsmarkt gelukkig met een hecht team van zo’n vijftig medewerkers waarmee we flinke projecten aan kunnen pakken. We houden ons al langer bezig met de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits en door de groeiende interesse vanuit de markt is de ontwikkeling en realisatie van nog meer bedrijfsunits in een stroomversnelling geraakt. Onder de naam Joenit.nl biedt Jobo de Bouwers op verschillende locaties kwalitatief hoogstaande bedrijfsunits aan voor particulier of zakelijk gebruik. Inmiddels beschikken we over waardevolle ervaring met dergelijke projecten. We nodigen grondeigenaren die geïnteresseerd zijn in een ontwikkeling met bedrijfsunits dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden”, vervolgt Jeroen.

Industrieweg 12 is een toplocatie
“Het project van 25 bedrijfsunits dat wij gaan realiseren aan de Industrieweg 12 in Zoeterwoude, beschikt over unieke kwaliteiten. Niet alleen wordt het project hoogwaardig en duurzaam uitgevoerd met een opvallende signatuur, ook de locatie is bijzonder: centraal gelegen in de Randstad en perfect ontsloten door de nabijheid van de N11 en de snelweg de A4, aldus De Bree. Hij besluit: “Het project omvat 25 bedrijfsunits vanaf 120 m² BVO. Er zijn 2 types: 22 units zijn standaard, de overige 3 units zijn ‘specials’ en hebben een bijzondere vorm op een unieke zichtplek in het plan, waardoor ze extra gebruiksmogelijkheden bieden.

De units, die naar verwachting begin 2024 opgeleverd worden, zijn uitermate geschikt voor ondernemers die bedrijfsruimte zoeken (t/m bedrijfscategorie 3.2) en voor particulieren die opslagruimte zoeken voor de opslag van hun boot of oldtimer. En net als alle ‘Joenits’ van Jobo de Bouwers zijn ze óók een aantrekkelijke investering.”

Interesse in een bedrijfsunit?
Ben je particulier, ondernemer of belegger en geïnteresseerd in (één van) de 25 bedrijfsunits die gebouwd zullen worden op de hoek van de Industrieweg en de Produktieweg in Zoeterwoude? Voor meer informatie over dit project kun je terecht bij de verkopend makelaar:


Basis bedrijfshuisvesting Leiden
T 071 523 32 77
leiden@basis.nl


Joenit.nl is eigendom van Jobo de Bouwers. Onder de naam Joenit.nl biedt het ontwikkelend bouwbedrijf uit Leiden bedrijfsunits aan voor particulier of zakelijk gebruik. Naast de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits, is het bedrijf ook gespecialiseerd in andere disciplines, waaronder woningbouw, utiliteitsbouw, vastgoedontwikkeling, renovatie en restauratie. Daarbij wordt gebouwd en ontwikkeld met het oog op klantgerichtheid, gebruikersgemak, innovatie en duurzaamheid.

© Copyright 2024 Joenit | Bedrijfsunits – joenit.nl