×

Wij hebben de begane grondvloer gestort van het project Joenit.nl in Voorschoten

Op een mooie maar koude ochtend in januari hebben wij de begane grondvloer gestort voor de 16 Bedrijfsunits aan de Industrieweg te Voorschoten.

De Units worden hoogwaardig uitgevoerd met een opvallende signatuur. Het bedrijfsverzamelgebouw wordt voorzien van een speelse belijning aan de gevel en van aluminium kozijnen, die zorgen voor een dynamische uitstraling van de bedrijfsunits. De bedrijfsunits variëren vanaf ca. 106 m² tot ca. 176 m².

De Bedrijfsunits worden vooral solide opgebouwd met duurzame materialen, betonnen vloeren en kalkzandstenen binnenwanden. Er zijn diverse opties voor wat betreft de indeling en er kunnen eventueel meerdere bedrijfsunits aan elkaar worden gekoppeld. Ook zijn er vele kopers keuze opties, zoals het laten maken van pantry’s, toiletten, extra daglicht toetredingen, indelingen etc.

Joenit.nl is eigendom van Jobo de Bouwers. Onder de naam Joenit.nl biedt het ontwikkelend bouwbedrijf uit Leiden bedrijfsunits aan voor particulier of zakelijk gebruik. Naast de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits, is het bedrijf ook gespecialiseerd in andere disciplines, waaronder woningbouw, utiliteitsbouw, vastgoedontwikkeling, renovatie en restauratie. Daarbij wordt gebouwd en ontwikkeld met het oog op klantgerichtheid, gebruikersgemak, innovatie en duurzaamheid.

© Copyright 2024 Joenit | Bedrijfsunits – joenit.nl