×

Bedrijfsverzamelgebouwen ontwikkelen en realiseren deden wij al even, maar om onze specialiteit meer te benadrukken zetten we de bedrijfsverzamelgebouwen nu sinds kort onder de naam Joenit.nl in de markt. Kenmerkend bij de ‘Joenits’ zijn de verticale houten accenten in de vorm van balken, die aan de bovenkant een dikke grijze stip hebben. De balken staan tegen de scheidingswanden van de verschillende bedrijfsunits.

Ze zijn kwalitatief hoogstaand, duurzaam en zeer geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Ondernemers kunnen de units gebruiken als opslagruimte of werkplaats. Waar particulieren ze kunnen gebruik als stalling voor motoren, auto’s en boten.

Geïnteresseerd of graag meer weten? Vul het formulier in op onze contactpagina.

Joenit.nl is eigendom van Jobo de Bouwers. Onder de naam Joenit.nl biedt het ontwikkelend bouwbedrijf uit Leiden bedrijfsunits aan voor particulier of zakelijk gebruik. Naast de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits, is het bedrijf ook gespecialiseerd in andere disciplines, waaronder woningbouw, utiliteitsbouw, vastgoedontwikkeling, renovatie en restauratie. Daarbij wordt gebouwd en ontwikkeld met het oog op klantgerichtheid, gebruikersgemak, innovatie en duurzaamheid.

© Copyright 2024 Joenit | Bedrijfsunits – joenit.nl