×

De snelheid zit er goed in bij de bouw van 12 Bedrijfsunits aan de Handelsweg in Alphen aan den Rijn!

Na de start van de heiwerkzaamheden eind 2021 zit de snelheid er goed in bij het project aan de Handelsweg te Alphen aan den Rijn. Momenteel worden de werkzaamheden aan de fundering afgerond om de begane grondvloer te kunnen storten. Prognose is oplevering na de bouwvakantie van 2022.

Aan de rand van het bedrijventerrein ‘Rijnhaven’, nabij de rijksweg N11 in Alphen aan den Rijn worden 12 nieuwe Business Units gerealiseerd door Jobo De Bouwers. Deze hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling aan de Handelsweg 16 heeft een opvallende signatuur. De bedrijfsverzamelgebouwen zijn voorzien van aluminium kozijnen en de geraffineerde belijning aan de gevel zorgt voor de dynamiek van de bedrijfspanden.

Joenit.nl is eigendom van Jobo de Bouwers. Onder de naam Joenit.nl biedt het ontwikkelend bouwbedrijf uit Leiden bedrijfsunits aan voor particulier of zakelijk gebruik. Naast de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits, is het bedrijf ook gespecialiseerd in andere disciplines, waaronder woningbouw, utiliteitsbouw, vastgoedontwikkeling, renovatie en restauratie. Daarbij wordt gebouwd en ontwikkeld met het oog op klantgerichtheid, gebruikersgemak, innovatie en duurzaamheid.

© Copyright 2024 Joenit | Bedrijfsunits – joenit.nl