×

Cilinderweg, Roelofarendsveen
24 bedrijfsunits

Roelofarendsveen

De verkoop is gestart!

De hoogwaardige nieuwbouwunits op uitstekende locatie voor verkoop zijn beschikbaar.

Op de uitstekend bereikbare locatie aan de Cilinderweg in Roelofarendsveen wordt door Jobo de Bouwers een zeer aantrekkelijk nieuwbouwproject gerealiseerd met 24 bedrijfsunits naar het inmiddels alom geprezen “Joenit” concept.

De units worden verkocht door Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij Leiden. Voor de verkoopinformatie neem contact op via onderstaande button.

Hoogwaardige uitvoering met opvallend signatuur

De Joenits worden hoogwaardig uitgevoerd met een opvallende signatuur. Opvallend bij de gebouwen zijn de verticale houten accenten in de vorm van balken. De balken staan tegen de scheidingswanden van de verschillende Business Units, die zorgen voor een dynamische uitstraling van de bedrijfsunits.

De bedrijfsunits variëren van ca. 122 m2 tot ca. 235 m2 BVO. Van de 24 units worden er 8 voorzien van een derde etage met dakterras. Deze extra etage biedt gelegenheid voor bijvoorbeeld een kantine of vergaderruimte. Elke Unit is voorzien van twee parkeerplaatsen en er zijn mogelijkheden voor de aankoop van extra parkeerplaatsen.

Diverse opties voor de indeling van de Unit

In totaal worden twee blokken gerealiseerd, die anders zijn in vorm. Door gebruik te maken van transparante elementen worden zichtlijnen gecreëerd die zorgen voor een open karakter.

De Bedrijfsunits worden solide opgebouwd met duurzame materialen, betonnen vloeren en kalkzandstenen binnenwanden. Er zijn diverse opties voor wat betreft de indeling en er kunnen eventueel meerdere bedrijfsunits aan elkaar worden gekoppeld.

Op verzoek van de koper kunnen extra elementen worden toegevoegd. Denk hierbij aan het maken van pantry’s, toiletten, extra daglicht toetredingen, indelingen etc.

Vereniging van Eigenaren

De 24 Joenits zullen gerealiseerd worden op eigen grond. Er is dus geen sprake van erfpacht. Om de kwaliteit en waardeontwikkeling van de Business Unit(s) ook in de toekomst te waarborgen is er gekozen om het project te splitsen in appartementsrechten. Automatisch ontstaat hierdoor een Vereniging van Eigenaren (VvE). Op het moment dat u eigenaar wordt van een Joenit wordt u tevens lid van de VvE. Deze vereniging behartigt de belangen van alle eigenaren. Daarnaast regelt de VvE onder andere de volgende zaken:

  • Opstalverzekering.
  • WA verzekering.
  • VvE- (Financiële) Administratie.
  • Jaarlijkse vergadering(en).
  • Onderhoud gemeenschappelijke riolering.
  • Onderhoud terrein, gevels en dak.
  • Bewassing gevels.

Heeft u vragen over een van onze projecten of bent u geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in.


Joenit.nl is eigendom van Jobo de Bouwers. Onder de naam Joenit.nl biedt het ontwikkelend bouwbedrijf uit Leiden bedrijfsunits aan voor particulier of zakelijk gebruik. Naast de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits, is het bedrijf ook gespecialiseerd in andere disciplines, waaronder woningbouw, utiliteitsbouw, vastgoedontwikkeling, renovatie en restauratie. Daarbij wordt gebouwd en ontwikkeld met het oog op klantgerichtheid, gebruikersgemak, innovatie en duurzaamheid.

© Copyright 2024 Joenit | Bedrijfsunits – joenit.nl