×

Industrieweg 12, Zoeterwoude
25 Bedrijfsunits Bouw

Zoeterwoude

Joenit.nl, het nieuwste concept van Jobo de Bouwers, zijn bedrijfsunits. Een interessante optie voor particulieren, ondernemers en beleggers.  

Op de absolute zicht locatie hoek van de Industrieweg en de Produktieweg op bedrijventerrein ‘De Grote Polder’ te Zoeterwoude zijn wij voornemens om een nieuw complex te realiseren met 25 bedrijfsunits. Het bedrijventerrein ‘De Grote Polder’ is met eigen vervoer uitstekend bereikbaar via de A4 en de N11. Tevens is de bereikbaarheid via het openbaar vervoer uitstekend, diverse bushalten bevinden zich in de directe omgeving van de locatie. Er is royale parkeergelegenheid voor de deur.

De hoogwaardige en duurzame nieuwbouwontwikkeling wordt uitgevoerd met een opvallende signatuur. De bedrijfsunits zijn voorzien van aluminium kozijnen en de geraffineerde belijning aan de gevel zorgt voor extra dynamiek in het gevelbeeld.     

Deze solide bedrijfsunits zijn vooral opgebouwd uit duurzame materialen, betonnen vloeren en binnenwanden van kalkzandsteen. Er zijn vele opties voor wat betreft de indeling en er kunnen ook meerdere bedrijfsunits aan elkaar gekoppeld worden. Ook bestaat er de mogelijkheid om uit de vele kopers keuze opties uw unit naar uw wensen te laten opleveren. Er zijn bijvoorbeeld mogelijkheden tot het maken van toiletten, pantry’s, diverse indelingen en daklichten.

De bedrijfsunits zijn uitermate geschikt voor ondernemers die de locatie willen gebruiken als bedrijfsruimte, particulieren die meer opslagruimte wensen voor bijvoorbeeld een caravan of boot of voor beleggers in onroerend goed.

In december 2022 is het plan in de verkoop gegaan! Er zijn nog bedrijfsunits beschikbaar. Voor meer informatie neem contact op met Basis Bedrijfshuisvesting Leiden via 071 – 523 32 77 of via leiden@basis.nl

Ook kunt u contact opnemen met Joenit.nl via 071 522 72 25 of via info@joenit.nl.

071 - 522 72 25

info@joenit.nl

Joenit.nl is eigendom van Jobo de Bouwers. Onder de naam Joenit.nl biedt het ontwikkelend bouwbedrijf uit Leiden bedrijfsunits aan voor particulier of zakelijk gebruik. Naast de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits, is het bedrijf ook gespecialiseerd in andere disciplines, waaronder woningbouw, utiliteitsbouw, vastgoedontwikkeling, renovatie en restauratie. Daarbij wordt gebouwd en ontwikkeld met het oog op klantgerichtheid, gebruikersgemak, innovatie en duurzaamheid.

© Copyright 2023 Joenit | Bedrijfsunits – joenit.nl