×

J. Keplerweg, Alphen aan den Rijn
36 Bedrijfsunits

Alphen aan den Rijn

Aan de rand van het bedrijventerrein Molenwetering langs de N11 in Alphen aan den Rijn werden 36 nieuwe Business Units gerealiseerd door Jobo De Bouwers. Deze hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling aan de J. Keplerweg 10 heeft een opvallende signatuur. De bedrijfsverzamelgebouwen zijn voorzien van aluminium kozijnen en de geraffineerde belijning aan de gevel zorgt voor de dynamiek van de bedrijfspanden.

Deze solide Business Units zijn opgebouwd uit duurzame materialen en de binnenwanden zijn van kalkzandsteen. Er zijn vele opties voor wat betreft de indeling en er kunnen ook meerdere bedrijfsunits aan elkaar gekoppeld worden. Ook bestaat er de mogelijkheid om uit de vele kopers keuze opties uw unit naar uw wensen te laten opleveren. Er zijn bijvoorbeeld mogelijkheden tot het maken van toiletten, pantry’s, diverse indelingen en daklichten.

Er is royale parkeergelegenheid voor de deur en in de veelal groene omgeving. Deze Business Units, die met gebruik tot en met bedrijfsactiviteit 2 van de Staat van Bedrijfsactiveiten vallen, zijn uitermate geschikt voor beleggers in onroerend goed, ondernemers die de locatie willen gebruiken als opslagruimte of particulieren die meer opslagruimte wensen voor bijvoorbeeld caravan of boot.

Het project is succesvol verkocht door Basis Bedrijfshuisvesting Alphen en Van Der Kooij Makelaars.

Joenit.nl is eigendom van Jobo de Bouwers. Onder de naam Joenit.nl biedt het ontwikkelend bouwbedrijf uit Leiden bedrijfsunits aan voor particulier of zakelijk gebruik. Naast de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits, is het bedrijf ook gespecialiseerd in andere disciplines, waaronder woningbouw, utiliteitsbouw, vastgoedontwikkeling, renovatie en restauratie. Daarbij wordt gebouwd en ontwikkeld met het oog op klantgerichtheid, gebruikersgemak, innovatie en duurzaamheid.

© Copyright 2024 Joenit | Bedrijfsunits – joenit.nl